Europoslankyňa Pleštinská bude dovolenkovať doma i v Cambridge

25.07.2005 Stará Ľubovňa

Chmeľnica 25. júla (TASR) - Ročné pôsobenie v Európskom parlamente hodnotí europoslankyňa Zita Pleštinská (SDKÚ) ako prínos a neoceniteľnú školu života. \"Nau...
Chmeľnica 25. júla (TASR) - Ročné pôsobenie v Európskom parlamente hodnotí europoslankyňa Zita Pleštinská (SDKÚ) ako prínos a neoceniteľnú školu života. \"Naučila som sa, ako sa robí vrcholová politika na európskej úrovni, \" povedala pre TASR.

Pleštinská, ktorá \"je doma\" v Chmeľnici v okrese Stará Ľubovňa, priznala, že sa už veľmi tešila na dovolenku. \"Cítila som sa ako študent, ktorému sa začínajú prázdniny a potrebuje si trošku oddýchnuť, \" uviedla. Prvé dva týždne voľna strávi doma a potom chce zistiť, \"ako to vyzerá v Anglicku\".
Europoslankyňa býva v rodinnom dome so záhradou, a tak si na začiatok dosýta vychutná \"slovenskú dovolenku\". \"Musím dať do poriadku byt i domácnosť, ktoré som počas roka nezvládala, \" konštatovala.
Nasledujúce tri týždne sa chystá stráviť v Cambridge. Prezradila, že pôjde o študijný pobyt s cieľom zdokonaliť sa v anglickom jazyku.
 

Vyberte región